Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | SALE nieuwsbrief Miss Etam
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1940
post-template-default,single,single-post,postid-1940,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

SALE nieuwsbrief Miss Etam

 

Sale nieuwsbrief Miss EtamOm de klanten gerichter te laten kopen en er aan het eind van de sale nog een beperkte voorraad hebben. Willen we ze direct naar de aparte product groepen van een bepaald kledingstuk sturen. Het goedkoopste artikel start vanaf 5 euro oplopend tot 20. Ik heb de fotostudio gevraagd om van briefjes geld de product groepen te vouwen. Zo ziet de klant direct wat haar te wachten staat.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.