Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Belletje trekken (formaat A5)
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
3024
post-template-default,single,single-post,postid-3024,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Belletje trekken

Belletje trekken (formaat A5)

Mijn dochtertje is inmiddels 3. Maar toen ze klein was kon ik geen oorbellen meer dragen. In haar ogen waren het prachtige glinsterende dingen waar je lekker aan kon trekken. Soms was ik net op tijd, maar ook vaak te laat. Dit miniatuurschilderijtje laat mijn meisje in actie zien.

Olieverf op paneel
1400 euro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.