Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Groene vingers (A4)
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
3034
post-template-default,single,single-post,postid-3034,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

Groene vingers (A4)

Mama was dol op de Monstera net als Isabelle toen ze klein was. Wat een leuke zandbak hadden we toch binnen staan. En die blaadjes eraf trekken is zo leuk! Inmiddels heb ik de Monstera gesnoeid en hem boven staan en hij begint weer te leven. Maar als ik dit schilderij zie moet ik telkens weer glimlachen als ik denk aan de avonturen die onze kleine dame beleefde. En ze blijft inmiddels van de plantjes af. Want het is een slimme dame.

Het interieur is uiteraard weer verzonnen. Maar door de kleur en het licht kwam er een extra op dit lieve dametje te liggen.

Olieverf op paneel
1650 euro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.