Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | online avond 4 daagse
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1931
post-template-default,single,single-post,postid-1931,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default

online avond 4 daagse

header NB Online avond 4 daagse

 

Bij Miss Etam spelen we in op de avond 4 daagse

4 dagen lang elke avond een andere korting. Op de site stond elke avond een aftelbanner die de tijd die je nog had om te shoppen aangaf. Via de nieuwsbrief werd elke avond de aanbieding verzonden en ook op social werd de klant op de hoogte gehouden.

De realisatie van dit werk is uiteindelijk in een dag gedaan.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.