Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | ARA ART FAIR 2013
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
859
post-template-default,single,single-post,postid-859,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Desiree Verkerk schilderijen

ARA ART FAIR 2013

Jawel, ik sta er weer op de Ara Art Fair. Een gezellige beurs alleen al voor de collega kunstenaars die er staan en de lekkere broodjes die wij als kunstenaar krijgen. Schilderijen, bronzen beelden en sieraden alles is te bewonderen. Dus als je interesse hebt in een kaartje schroom dan niet om contact met me op te nemen.

Klik hier voor meer informatie

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.