Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Zoek de verschillen :)
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1903
post-template-default,single,single-post,postid-1903,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Ballerina spagaat

Zoek de verschillen :)

Dit vind ik nu ontzettend leuk. Een paar maanden geleden kreeg ik van een aantal scholieren een vraag over mijn schilderij “De ijskoningin.” Voor school moesten ze een kunstenaar interviewen en toen kwamen ze bij mij en dit schilderij uit. Kennelijk hoorde het ook bij de opdracht om het schilderij zo goed mogelijk na te maken. En dit is dan het eindresultaat.

Sofya Aoufi, Kaat Van Cleemput, Enma Van Britsom, Jene Van Kerckhove zijn de makers van dit werk. Ik wil jullie bedanken dat jullie het werk zo mooi en met respect hebben nagemaakt. Heel erg leuk om te zien, en mijn complimenten voor de belichting en het maken van de spagaat (zelf kan ik hem niet :).

Het schilderij zelf is inmiddels verkocht.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.