Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | KPN: Feliciteer de koningin
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1724
post-template-default,single,single-post,postid-1724,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

KPN: Feliciteer de koningin

krant met felicitatiesIn de tijd dat sms-en nog de gewoonte was, zat Koningin Beatrix 25 jaar in het vak. KPN wilde hier iets mee doen. Om haar te feliciteren bedachten we dat het leuk zou zijn als klanten haar een sms konden sturen. Deze werden later op een 1/1 de pagina vermeld in de krant.

Nederland feliciteer uw koningin

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.