Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Amnesty: Stop de doodstraf
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1706
post-template-default,single,single-post,postid-1706,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

Amnesty: Stop de doodstraf

Iemand zei ooit tegen mij: “Een goed idee moet op een postzegel passen.” Die uitdaging wilde ik wel eens aangaan. Dit idee heeft het formaat van een munt. Op de ene kant worden hoofden van ter dood veroordeelden afgebeeld, op┬áde andere kant het giro nummer van Amnesty: Kop of munt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.