Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Kat in het raam verkocht
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1248
post-template-default,single,single-post,postid-1248,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Realistisch Schilderij kat in het raam

Kat in het raam verkocht

Wat hing er een mooi werk bij de expositie GAAF van Galerie Montulet. Ik was tijdens de openingsavond echt onder de indruk dat ik daar tussen mocht hangen. Het was een erg goed opgezette expositie die liet zien hoe gevarieerd het genre realisme is. De ene persoon schildert heel fijn de ander met losse toets en ook de onderwerpen geven telkens weer een totaal nieuwe belevenis. Ik ben dan ook best trots dat iemand mijn schilderij “Kat in het raam” tussen al deze werken heeft uitgekozen om te kopen. Ik ben dan altijd wel benieuwd waar zoiets komt te hangen en of de koper zelf een kat heeft etc. Maar het voornaamste is natuurlijk dat de koper er plezier aan beleeft.

Voor Galerie Montulet zijn het nu wel drukke dagen volgend weekend (13 en 14 september) is het alweer Open Atelier Gouda. Daar doen ze ook aan mee. Dus met het op en afbouwen is het een hoop werk. Maar wel de moeite waard om even te gaan kijken.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.