Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Proces: De geldverslinder
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
918
post-template-default,single,single-post,postid-918,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
schilderij, muis

Proces: De geldverslinder

Doordat ik werk vanuit een idee is er voor mij nooit een perfecte afbeelding waar ik vanaf kan werken. Alles wordt voorbereid met schetsen en tijdens het schilderen kom ik door lichtval en kleur weer andere kleine dingen tegen die ik moet veranderen. Zoals je aan deze muizenkop kunt zien is hij in deze fase nog niet goed. Het zit hem in de kleinste details een haartje hier een adertje daar. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik de kop aan de bovenkant 2 mm te breed had gemaakt, de schaduw moest veranderen en in het rechteroor het gat moest verdoezelen. Dit doe ik tijdens het schilderen. Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier:

muizen kop

proces muis eet geld

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.