Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Wat ik nu zo leuk vind
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
825
post-template-default,single,single-post,postid-825,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Winterlandschap realistisch Desiree Verkerk kunst

Wat ik nu zo leuk vind

Wat ik zo leuk vind is als mensen enthousiast zijn over je werk. Zo kreeg ik van dit verkochte werk het resultaat te zien van het inlijsten en dat het aan de muur hing. Ik vind het er echt heel leuk uitzien en zo heb je als kunstenaar wel het gevoel: Fijn, mijn schilderij is weer goed terecht gekomen:)Desiree Verkekr Kunst winterlandschap realistisch schilderij

1 Comment
  • JR Zijp

    Briljant idee, dat inlijsten 🙂

    oktober 27, 2013 at 8:44 pm

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.