Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Mijn TV debuut bij Live 4 You
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
707
post-template-default,single,single-post,postid-707,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Desiree Verkerk op TV

Mijn TV debuut bij Live 4 You

Klik hier om mijn TV debuut te bekijken

Onderstaand artikel schreef ik over mijn TV debuut:)

 Ik schaamde me diep…. 

Toen ze van de Libelle vroegen of ze bij mij thuis konden filmen voor de uitzending van Live 4 You, kreeg ik het verschrikkelijk benauwd. Vanwege vertraging in de bouw van mijn atelier en wat minder inkomen zit ik er niet echt representatief bij. Ik kon kiezen tussen mooie actieshots van verhuisdozen of een ijskoud en vervallen atelier.
Persoonlijk kan ik heel goed tegen de chaos die deze situatie met zich meebrengt, maar dat een groot deel van Nederland alleen maar verhuisdozen en rotzooi zou zien, vond ik niet echt prettig. Ik merkte ook dat ik mezelf voor mijn situatie begon te schamen. Ik kon er niet goed over praten en brabbelde maar over alles heen.
Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om Live 4 You bij mijn atelier te laten filmen. Het ziet er nu nog niet uit. Maar het wordt mooi en daar ga ik tenslotte in de toekomst leven. Dat is de plek waar ik zal gaan schrijven, schilderen, waar Boris (mijn hond) in de nabijgelegen moddersloten zal springen en waar hij zich uit zal schudden naast de pas gestuukte muren.
Alle hulptroepen werden ingezet om alles nog een beetje toonbaar te maken en ik ben mijn familie erg dankbaar voor hun geduld. Toch had ik het nog steeds benauwd. Wat zou Nederland van me vinden? Iemand van 30 hoort er toch beter bij te zitten…
Maar eerlijkheid duurt het langst en ik kon er maar beter het beste van maken. Gister was de opnamedag. De ploeg was erg professioneel, maar ik had wel een beetje medelijden met ze toen ze aan het einde van de dag bevroren naar huis gingen. Het verbaasde me wel dat ze het allemaal juist interessant vonden en het helemaal niet zo verschrikkelijk vonden. Ik hoorde zelfs een keer de woorden ‘sfeervol shot’ vallen…
Nadat ze weg waren heb ik snel nog even een foto gemaakt van mijn atelier, want ik weet dat het binnen een mum van tijd weer een rotzooi zal zijn. Deze foto zat ik een paar uur later op de bank te bekijken en ik was verbaasd. Het zag er inderdaad helemaal niet zo slecht uit, ik begreep ineens wat ze bedoelden met sfeervol. Plotseling besefte ik iets. Wellicht ben ik wel geen standaard 30er en zouden veel mensen hun leven anders indelen. Maar ik heb wel lef. Ik durf mijn dromen na te jagen en risico’s te nemen en dat is iets waar niemand zich voor zou moeten schamen. Dus met trots zeg ik: 6 februari zit ik in de uitzending van Live 4 You. Ik zou gaan kijken☺

P.s.
Als mijn atelier af is komt er op de muren een citaat van Pablo Picasso: Chaos is een bron van inspiratie. Dit vond ik wel toepasselijk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.