Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Doe-het-lekker-zelf
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
703
post-template-default,single,single-post,postid-703,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

Doe-het-lekker-zelf

Volgens onderzoek belanden er jaarlijks ongeveer 29.000 mensen op de spoedeisende hulp vanwege hun enthousiaste klusgedrag. Vingers, ogen alles wordt kennelijk meegenomen in de verbouwing. Wat mij opvalt is dat men alleen spreekt over het lichamelijk letsel dat doe-het-zelven teweeg brengt. De psychische klachten die een huishouden eraan overhoudt, worden wijselijk achterwege gelaten.

Zo gezellig vind ik doe-het-zelven namelijk niet. Heeft u weleens een IKEA kastje in elkaar proberen te zetten? Het lijkt zo simpel. Maar na een paar uur bloed, zweet en tranen hou je 10 schroeven en een plank over en kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Dit kun je nog net aan, totdat iemand je “vriendelijk” een tip geeft… Dan knapt er iets. “Hoe waag je dat te zeggen! DOE HET DAN LEKKER ZELF!” en zo ontstaat de gezellige doe-het-zelf sfeer.

Je kunt natuurlijk ook al je mislukte creaties voor lief nemen. Ik moet je echter wel waarschuwen dat dit bij ons thuis heeft geleid tot een scheve gordijnrails, geverfde ramen en een boekenkast die bij elk nieuw boek verder inzakt van ellende. Dit alles is voor mij de ultieme reden om nog even te genieten van mijn gedateerde behang en
en in de tussentijd doe-ik-lekker-iets-voor-mezelf.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.