Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Annual Dutch Art Fair
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
628
post-template-default,single,single-post,postid-628,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Gratis toegnagskaarten voor de annual Dutch art fair

Annual Dutch Art Fair

Op zaterdag 28 en zondag 29 september sta ik weer op de Annual Dutch Art Fair, samen met Louky Scheltema, Sylvia Brands en Lilian Steenhuisen. Ik heb vorig jaar ook op deze beurs gestaan en ik vond hem zelf erg mooi.
Ik heb een aantal gratis toegangskaarten gekregen. Mocht u geïnteresseerd zijn, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.