Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Waar de gamma al niet goed voor is
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
598
post-template-default,single,single-post,postid-598,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default
Desiree Verkerk fijnschilder realistische kunst

Waar de gamma al niet goed voor is

Het schilderij is nu bijna af. Maar een paar weken geleden heb ik nog de hele wolkenlucht weggeschuurd. De lucht werd namelijk net niet mooi en dan kun ik het wel laten zitten, maar daar krijg ik altijd spijt van.
Dat is ook het voordeel van op paneel schilderen. Je kunt voorzichtig de bovenste lagen wegschuren. Benieuwd naar het eindresultaat klik dan hier.

Sorry, the comment form is closed at this time.