Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Het proces van de kat in het raam
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
392
post-template-default,single,single-post,postid-392,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
de eerste onderschildering

Het proces van de kat in het raam

Verkocht
Fase langzaam inkleuren     Fase nog meer kleur en detail

laatste fase

In dit geval ben ik begonnen met een bruin/rode onderschildering. Dit heb ik gedaan omdat er veel koele tonen in het schilderij komen. Door deze contrasterende onderschildering wordt het schilderij niet kil. Zodra het licht en de toon goed is, ga ik hem overschilderen met de juiste kleur. Ik doe dit semitransparant tot dekkend. Zo krijg je meer licht en is het schilderij diverser kwa opbouw als je het in het echt ziet.

Klik hier voor het eindresultaat

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.