Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Lekker lezen
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2580
post-template-default,single,single-post,postid-2580,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
painting of boy reading iPad instead of books

Lekker lezen

Eerst was het de TV, toen de computer en nu zitten alle kinderen op de iPad. Tja de wereld verandert en kinderen veranderen mee. Zelf vind ik een echt papieren boek nog steeds het leukste om in te lezen. Dan ben ik vrij van elk digitaal device. Maar het jongetje in dit schilderij denkt daar anders over. Hij heeft stapels boeken. En die zijn nog steeds best handig. Zo kon hij heel makkelijk de iPad pakken, om eens lekker te gaan lezen:)

Wil je zien hoe dit schilderij tot stand is gekomen? Klik hier

Olieverf op paneel
20 bij 70 cm
1800 euro 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.