to top

Lekker lezen

painting of boy reading iPad instead of books

Eerst was het de TV, toen de computer en nu zitten alle kinderen op de iPad. Tja de wereld verandert en kinderen veranderen mee. Zelf vind ik een echt papieren boek nog steeds het leukste om in te lezen. Dan ben ik vrij van elk digitaal device. Maar het jongetje in dit schilderij denkt daar anders over. Hij heeft stapels boeken. En die zijn nog steeds best handig. Zo kon hij heel makkelijk de iPad pakken, om eens lekker te gaan lezen:)

Wil je zien hoe dit schilderij tot stand is gekomen? Klik hier

Olieverf op paneel
20 bij 70 cm
1800 euro 

Desiree Verkerk

Desirée Verkerk is in 2003 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat daar mooi aan is. Daardoor zijn haar onderwerpen heel divers. Na vele schetsen worden taferelen op het doek gezet. Veelal in olie-verf en soms in acryl. Haar kleurgebuik is sober en ze probeert door kleine details de aandacht op het onderwerp te vestigen. Haar doel is om kunst te maken die mensen raakt, verrast of vertederd. Indien u contact met haar wilt opnemen mail dan naar: contactmetdesiree@gmail.com of bel 06 55687537

Leave a Comment