Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Lekker lezen: Het belang van een goede achtergrond
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2583
post-template-default,single,single-post,postid-2583,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
painting boy iPad

Lekker lezen: Het belang van een goede achtergrond

Met schilderen kun je een hoop voorbereiden maar tijdens het proces kom je altijd weer dingen tegen. Wat ik het moeilijkste vond van dit schilderij was met name de achtergrond. Hij moest eenvoudig zijn, niet te scherp en vooral niet de aandacht van het onderwerp afleiden.

Hieronder zie je enkele wijzigingen die ik in de loop van het schilderij heb aangebracht. De schuurmachine kwam weer goed te pas. Hierdoor kon ik een aantal lagen goed weghalen zonder dat het schilderij zijn frisheid verloor.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier

iPad_lezen_portret_proces

iPad_lezen_portret_proces

iPad_lezen_achtergrond2_proces

IPad_lezen_proces_3

IPad_lezen_proces_3

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.