to top

Kinderwens…

realistic painting, oil on panel, kids in museum

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 6 maanden zwanger. Maar toen ik aan dit werk begon, was dit nog niet het geval. Destijds vond ik het idee voor dit schilderij heel vermakelijk. Je ziet het vaak genoeg gebeuren.

Denkt papa/mama lekker te winkelen, gaan de kinderen in de winkel op de grond liggen gillen. En een museumbezoek?… Tja, je kinderen vinden nu eenmaal niet alles leuk wat jij leuk vindt.

Toch heb ik enigszins hoop voor de toekomst. Mijn vriend en ik houden allebei wel van dingen bezichtigen en vinden veel interessant. Zou dit genetisch doorgegeven zijn? Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben we pech. Ons kind blijft natuurlijk meer dan welkom. Ik hoop alleen niet dat ze heel erg van die hoempapa muziek houdt. Anders maak ik een zelfportret met dezelfde compositie, alleen zal in dat werk mama op de grond liggen krijsen:)

Wil je zien hoe dit schilderij tot stand is gekomen? Klik hier

Olieverf op paneel
50 bij 60 cm
1900 euro 

Desiree Verkerk

Desirée Verkerk is in 2003 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat daar mooi aan is. Daardoor zijn haar onderwerpen heel divers. Na vele schetsen worden taferelen op het doek gezet. Veelal in olie-verf en soms in acryl. Haar kleurgebuik is sober en ze probeert door kleine details de aandacht op het onderwerp te vestigen. Haar doel is om kunst te maken die mensen raakt, verrast of vertederd. Indien u contact met haar wilt opnemen mail dan naar: contactmetdesiree@gmail.com of bel 06 55687537

Leave a Comment