Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Feest op de opvang
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
3031
post-template-default,single,single-post,postid-3031,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

Feest op de opvang

Ik weet nog dat ik bijna moest huilen toen ik mijn dochtertje voor het eerst naar de opvang bracht. Maar tegenwoordig moet ik bedelen om haar mee naar huis te krijgen. Het is dan ook voor haar een waar feest. Nu denk ik weleens dat het best pittig voor die leidsters moet zijn. Peutertjes kunnen nogal ondeugend zijn. Als ik me thuis omdraai zit er zo ergens een streep verf of krijt op. En ze verzinnen de gekste dingen in hun spel. Daarom leek het mij leuk om een schilderij te maken waarbij de kleine dreumesen de boel eens flink op stelten zetten. Met toestemming van de ouders heb ik kinderen op de foto gezet en er een nieuw schilderij van gemaakt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.