Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Expositie in Den Ham met Silene
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2524
post-template-default,single,single-post,postid-2524,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Beeld Silene van Waveren Betty

Expositie in Den Ham met Silene

Soms heb je beurzen waar je naast iemand staat die je wel kunt schieten. Zo heb ik ooit eens op een beurs een buurvrouw gehad die zo hitsig was, dat ze nog net niet iedere man die voorbij kwam besprong. Maar vaak heb je geluk. Dat had ik ook in het geval van Silene van Waveren. Enkele jaren geleden heb ik haar leren kennen op de ARA Art fair. We stonden naast elkaar en het klikte meteen. Ik was helemaal weg van de Betty serie die ze destijds exposeerde en ook van de passie waarmee ze haar werk maakt. Ik ben dol op kunst waarbij aan elk detail is gedacht en dat doet Silene. Zelfs de teennagels van de Betty’s waren gelakt en ze gebruikte vrij ingewikkelde technieken van keramiek. Daarnaast heeft ze als doel telkens weer iets nieuws creëeren. Daardoor is haar werk heel divers. De ene keer maakt ze fashion poppen de andere vrolijke koppen met stof en vervolgens weer prachtige vogels. Na de beurs hebben we contact gehouden. En af en toe zien we elkaar weer op een beurs.

Toen ze laatst vroeg of ik met haar in Expositiehuis Den Ham wilde exposeren zei ik dan ook meteen: ‘JA!’

Ik heb er zo’n zin in. Ik zit nu wel zelf een beetje te twijfelen welke werken ik ga meenemen. Maar dat komt wel goed. Als je alvast wat werk van Silene wilt zien? Klik hier: Silene van Waveren

Voor meer informatie over expositiehuis Den Ham klik hier.

Expositie is van
18 mei t/m 26 juni

Bettie op de bank met haar katten 2 (2)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.