to top

7 zonden Lust

Schilderij Desiree Verkerk Schilders die naar binnen gluren

Hoe beeld je dan Lust af in de 7 zonden serie? Ik heb van alles bedacht, met konijnen, gezinnen met 20 kinderen etcetc. Maar het was het allemaal net niet. Het liet niets meer aan de verbeelding over. Tot ik schilders bij een appartement in Rotterdam een stellage op zag zetten. Door lust op deze manier te verbeelden kan ik de beschouwer zelf laten verzinnen waar de schilders naar zitten te kijken. Dus laat je fantasie de vrije loop: “Waarom kijkt de schilder links onder zo vrolijk en de andere schilder zo nieuwsgierig…”

Klik hier voor meer informatie over het proces

Te Lust 7 zonden serie
30 bij 30 cm
1400 euro

Vanaf mei te zien in expositiehuis Den Ham

Desiree Verkerk

Desirée Verkerk is in 2003 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat daar mooi aan is. Daardoor zijn haar onderwerpen heel divers. Na vele schetsen worden taferelen op het doek gezet. Veelal in olie-verf en soms in acryl. Haar kleurgebuik is sober en ze probeert door kleine details de aandacht op het onderwerp te vestigen. Haar doel is om kunst te maken die mensen raakt, verrast of vertederd. Indien u contact met haar wilt opnemen mail dan naar: contactmetdesiree@gmail.com of bel 06 55687537

Leave a Comment