to top

7 zonden: Vraatzucht

schilderij 7 zonden: Vraatzucht/ Desiree Verkerk

Ik denk dat iedereen dat moment wel kent: Je bestelt patat. Degene waarmee je op pad bent zegt:” Nee joh, ik hoef niet…” Totdat je die zak met heerlijke patat in je handen hebt. Dan pikken ze ineens precies dat ene knapperige patatje dat je net wilde pakken. Het schilderij vraatzucht gaat precies over dat moment. Je wilt eigenlijk niet delen, maar die hele zak zelf opeten. Geeft niks dat het niet goed voor de lijn is, maar gewoon even zondigen.

Voor meer informatie over het proces klik hier

Vraatzucht: Onderdeel 7 zonden serie

Schilderij olieverf
formaat 30 bij 30 cm
1400 euro

 

Desiree Verkerk

Desirée Verkerk is in 2003 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat daar mooi aan is. Daardoor zijn haar onderwerpen heel divers. Na vele schetsen worden taferelen op het doek gezet. Veelal in olie-verf en soms in acryl. Haar kleurgebuik is sober en ze probeert door kleine details de aandacht op het onderwerp te vestigen. Haar doel is om kunst te maken die mensen raakt, verrast of vertederd. Indien u contact met haar wilt opnemen mail dan naar: contactmetdesiree@gmail.com of bel 06 55687537

Leave a Comment