Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Galerie Jan de Haas
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2047
post-template-default,single,single-post,postid-2047,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Jan de Haas Galerie Desiree Verkerk

Galerie Jan de Haas

Het was een autorit van 2 uur, maar deze reistijd werd ruim vergoed door een groot stuk taart dat bij aankomst bij galerie Jan de Haas klaarstond. Ik kwam meteen tot de conclusie dat ze bij deze galerie wisten hoe ze me vrolijk moesten maken.

Enige tijd geleden kreeg ik een mail van Afra, de eigenaresse van deze galerie, ze had mijn werk gezien en vroeg zich af of ik het leuk vond om bij hen een half jaar met een paar werken te exposeren. In Helmond had ik nog nooit geëxposeerd en het leek me wel leuk om bij deze galerie te hangen. Bij zoiets is het altijd even kijken waar je terecht komt. Tijdens mijn onderzoek op het internet over deze galerie en een beetje navragen raakte ik meteen enthousiast

Toch vond ik het wel even spannend toen ik er naartoe reed. Normaal ga je eerst even langs, maar nu had ik de galerie zelf nog nooit gezien. Gelukkig werd ik absoluut niet teleurgesteld.

Het was een mooie galerie (lekker licht) en er stonden aardige mensen. Ik krijg weleens te horen dat ik daarin wat zakelijker moet zijn. Maar voor mij is het heel erg belangrijk dat ik samenwerk met mensen die eerlijk en betrouwbaar zijn. Ik ben benieuwd wat mijn werk er gaat doen. Zoiets is altijd even afwachten. Maar afgelopen vrijdag reed ik met een volle maag, vrolijk 2 uur terug naar huis.

Mijn werk is nu ondergebracht bij:

Galeriewinkel Anderz
Galerie Jan de Haas
Galerie MontuletJan de Haas Galerie Desiree Verkerk Jan de Haas Galerie Desiree Verkerk 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.