Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Horen zien en zwijgen: zwijgen
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2561
post-template-default,single,single-post,postid-2561,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006,elementor-page elementor-page-2561
painting realism silence, hear see silence

Horen zien en zwijgen: zwijgen

Sommige verhalen zijn te mooi om niet te vertellen. En dat die verhalen vaker voorkomen dan je soms zou denken, ontdek je wanneer je mensen vraagt hoe ze elkaar ontmoet hebben. Stellen gaan vaak stralen, maar soms herinnert de een het verhaal zich toch iets anders dan de ander. Daarnaast ga je natuurlijk niet aan iedereen alles vertellen. Toch is het zonde dat zulke verhalen verloren gaan daarom heb ik dit schilderij gemaakt. Wanneer de speeldoos gaat spelen vind je een sleutel. Met deze sleutel kun je een la openen onderin het kastje. Daarin zit een heel klein boekje, waarin je je verhaal kunt vertellen, zodat het nooit verloren gaat.

Zwijgen

32 bij 32 cm

Olieverf op 2 panelen

3000 euro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.