Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Horen zien en zwijgen: zien
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2564
post-template-default,single,single-post,postid-2564,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
schilderij_realisme_zien horen zien en wijzgen

Horen zien en zwijgen: zien

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… Soms moet je om iets bijzonders te ontdekken heel goed kijken. Daarom vind je wanneer dit speeldoosje gaat spelen een loep. Met deze loep kun je details in de miniaturen ontdekken. Wie weet zie je dingen die je anders over het hoofd zou zien:)

32 bij 32 cm

Olieverf op 2 panelen

3000 euro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.