Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Elegante Sokjes
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1349
post-template-default,single,single-post,postid-1349,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Realistisch portret in opdracht schilderij olieverf

Elegante Sokjes

Elke vrouw herkent denk ik wel dat moment dat je een jurkje wil kopen in het voorjaar. Je staat in de paskamer en bekijkt het uitzicht en wat zie je: Een mooi jurkje met daaronder witte benen en je wintersokken. Ik loop al een tijd ( zo’n 1,5 jaar) rond met dit idee en hoe ik dit wil verwezenlijken. Een paskamer vond ik te letterlijk en ik wilde het schilderij ook iets elegants meegeven. Vandaar dit resultaat. In de spiegel een elegant portret en voor de beschouwer het uitzicht op haar elegante sokjes.

Voor meer informatie over het proces klik hier.

Formaat 40 bij 50 cm
Materiaal olieverf op paneel
Prijs: 1800 euro.
VERKOCHT

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.