Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Gratis toegangskaarten (zijn op) voor de nationale kunstdagen
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1287
post-template-default,single,single-post,postid-1287,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Winnaar Nationale Kunstdagen 2014

Gratis toegangskaarten (zijn op) voor de nationale kunstdagen

Zaterdag 8 en zondag 9 november is het weer zover. De nationale kunstdagen in Ahoy. De organisatie zegt hier het volgende over :”Tijdens deze Nationale Kunstdagen in Ahoy, Rotterdam geniet u van circa 700 kunstwerken van zo’n 100 hoog gewaardeerde kunstenaars.”En dan is het wel leuk als je als kunstenaar tussen deze hooggewaardeerde kunstenaars staat. Zelf mag ik meedoen omdat ik de regionale kunstdagen had gewonnen. Speciaal voor deze expositie heb ik het schilderij van Willem Alexander en Maxima gemaakt. Ik wilde tijdens deze expositie namelijk wel met iets speciaals komen. Want toen ik er vorig jaar stond was ik erg onder de indruk van de andere kunstwerken. Van abstract tot realistisch, alle¬†soorten kunst zijn aanwezig.

Ik heb op het moment nog een aantal toegangskaarten over. Dus als je wilt komen. Stuur een mailtje met je adres. (ze zijn wel erg populair dus ik zeg erbij op is op) Mocht je te laat zijn dan kun je ook op deze link klikken. Dan krijg je korting

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.