Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | De geldverslinder verkocht door Galerie Montulet tijdens Open Atelier
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1027
post-template-default,single,single-post,postid-1027,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Etalage Galerie Montuelet

De geldverslinder verkocht door Galerie Montulet tijdens Open Atelier

Afgelopen weekend was het Open Atelierroute bij Gouda. Ruim 80 kunstenaars deden mee op 55 verschillende locaties. Heel Gouda was bezaaid met gele vlaggen. En ik moet zeggen dat ik wel vrolijk werd van al het werk dat er te zien was. Ik zat met een aantal collegakunstenaars in de Garenspinnerij en natuurlijk hingen ook een paar van mijn werken bij Galerie Montulet die niet alleen meedeed aan de Open Atelierroute, maar ook in de organisatie ervan zat. Ik ging daar even langs om te kijken hoe alles hing. En toen hoorde ik dat mijn schilderij (de Geldverslinder) al binnen 10 minuten verkocht was. Dat maakte meteen het begin van de atelierroute voor mij heel geslaagd:) ’s Avonds was er nog een borrel bij de galerie waar alle kunstenaars elkaar konden ontmoeten, maar ik was bekaf dus ik ben niet gegaan. (achteraf zit ik dan altijd te twijfelen, had ik nu wel of niet moeten gaan? Ik hoorde namelijk van een andere kunstenaar dat er een aantal kunstenaars liepen die ik wel eens had willen uithoren over hun techniek etcetc. Maarja volgende keer beter en aangezien ik om 9 uur al op de bank zat te knikkebollen, denk ik dat ik toch niet erg gezellig gezelschap was geweest)

Wat ik ook altijd leuk vind aan een Open Atelierdag is dat je met zoveel verschillende mensen spreekt. Zo gaf fotograaf Hamid Meskine mij tips over hoe ik mijn werk beter op de foto kon zetten en maakte hij het volgende YouTube filmpje over de dag.(klik hier om het filmpje te bekijken). En het begin van het filmpje zie je het fotografie project van Jaap van den Berg. Wat ik zelf ook erg leuk vond om te zien.

Al met al was het dus een leuk weekend. Ik heb nu al zin in de volgende keer.

Geldverslinder
Schilderij olieverf
20 bij 20 cm
800 euro
Verkocht

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.