Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Galerie Montulet & Desiree Verkerk
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1016
post-template-default,single,single-post,postid-1016,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Schilderij Ballerina spagaat

Galerie Montulet & Desiree Verkerk

‘Even ademhalen’. zei ik tegen mezelf voordat ik aanbelde bij Galerie Montulet. Ik was namelijk nogal zenuwachtig. Vorige week had Diane Montulet mij benaderd omdat ze mijn werk mooi vond. Daarom hadden we een afspraak gemaakt om kennis te maken en mijn werk ‘live’ te bekijken. Een vriendelijke, vrolijke vrouw deed open. En ik was meteen al mijn zenuwen kwijt. Ze stelde zich voor leidde me rond en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van de verbouwing die ze aan het realiseren waren. Een mooie glazen pui komt aan de achterkant van de galerie en ze hopen dat deze in juni/juli klaar is. Het werk dat er hing was ook prachtig. Ik kende het al omdat ik wel eens naar een expositie in de buurt van het Bolwerk in Gouda van hun was geweest. Maar mooi werk blijft imponeren. En het leuke is dat we hebben afgesproken dat mijn werk er ook tussen komt te hangen.
De geldverslinder  en de Kat en muis alias ‘gestampte muisjes’ komen er te hangen samen met de ballerina die bovenin te zien is. Ik ben echt ontzettend blij dat ik op zo’n mooi plek kom te hangen.
Dus wanneer u als lezer in 1 van deze schilderijen geïnteresseerd bent dan kunt u op onderstaand adres terecht☺

Hoge Gouwe 115
2801 LD Gouda
0182 338 239
https://www.galeriemontulet.nl/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.