Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | 7 zonden serie hebzucht
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
2009
post-template-default,single,single-post,postid-2009,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Hebzucht 7 zonden serie, portretschilder

7 zonden serie hebzucht

Als er in de kindersurprise al zo’n mooi cadeau zit, hoe mooi zal de verrassing in dat andere ei wel niet zijn?”

Kinderen kun je de waarde van 30 miljoen euro voor een Fabergé ei niet uitleggen, sommige volwassenen ook niet. Daarom heb ik het altijd het toppunt van decadentie gevonden. Eieren met de meest luxe decoraties en beschilderingen die voor miljoenen de deur uitgaan. Prachtig, maar heel gevaarlijk in de handen van een onhandig persoon zoals ik. Een Kindersurprise was aan de andere kant voor mij als kind ook een ware traktatie. Ik lust geen eens chocola, maar het feit dat er in zo’n ei elke keer weer een verrassing zat, maakte dat ik altijd wel zo’n ei wilde hebben. Voor het schilderij hebzucht vond ik dit dan ook de ideale combinatie.

Een kind dat niet kan kiezen welk ei ze met haar hamer zal kapotslaan voor de mooiste verrassing. Een onschuldige vorm van hebzucht, die wel eens hele dure gevolgen kan hebben.

 

Voor meer informatie over het schilderproces klik hier

Hebzucht 7 zonden serie
30 bij 30 cm
1400 euro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.