Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Zoete Wraak (onderdeel 7 zonden serie)
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1910
post-template-default,single,single-post,postid-1910,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Schilderij: 7 zonden zoete wraak

Zoete Wraak (onderdeel 7 zonden serie)

“Oooh wat een lekkere taart!” roepen mensen als ze in mijn atelier komen. Dit stopt al snel als ik ze wijs op het flesje arsenicum dat in de hoek van het schilderij staat. Zoete wraak is dan ook een schilderij dat je in eerst instantie op het verkeerde been zet. Het lijkt zo aardig om een taart voor iemand te bakken…

Maarja, voor wie zou deze taart nu bedoeld zijn? En waarom heeft deze persoon hem verdiend? Dat laat ik aan de beschouwer over. Voorlopig durft niemand in mijn omgeving een zelfgebakken taart van mij aan te nemen… (maar waarschijnlijk komt dat gewoon omdat ik niet zo goed ben in het bakken van taarten:)

Klik hier voor het recept voor de taart.

Zoete wraak (wraakzucht 7 zonden)
30 bij 30 cm
Olieverf op paneel
1400 euro

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.