Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Miss Etam Webshop
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1794
post-template-default,single,single-post,postid-1794,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

Miss Etam Webshop

Etam Webshop

Al enige tijd werk ik voor de Etamgroep. Dit is een idee dat ik voor kerst had bedacht. Heel december stond er een adventkalender op de site live. Elke dag kreeg de klant een andere verrassing op het blog, pinterest, facebook of op de webshop. Binnenkort zal ik wat meer werk verzamelen dat ik bij Etam heb gemaakt. Maar deze had ik toevallig nog op mijn computer staan. De illustratie heb ik overigens ook gemaakt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.