Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Greenpeace: Stop de walvisjacht
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1693
post-template-default,single,single-post,postid-1693,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Idee Greenpeace

Greenpeace: Stop de walvisjacht

Idee GreenpeaceWanneer walvissen gevangen worden, kleurt de zee diep rood. Het gebeurt ver weg waar niemand het ziet. Om dit gevoel dichterbij te brengen, heb ik het volgende idee bedacht. We kunnen dit verbeelden door een  onschadelijke, rode vloeistof in de fonteinen te doen. (het liefst bij fonteinen die op een visueel gelijke manier water sproeien als de walvissen lucht naar buiten blazen)  Daarbij zetten we dan het bord. Stop de walvissenjacht! Greenpeace

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.