Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Expostie GAAF
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
1228
post-template-default,single,single-post,postid-1228,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Desiree Verkerk kunst schilderij over ekster

Expostie GAAF

28 t/m 31 augustus is er weer de expositie GAAF in Gouda. De Gouda Annual Art Fair.
De locatie bevind zich op de Hoge Gouwe 201 in Gouda.
Vorig jaar deed ik nog niet mee aan de expositie, maar ben ik wel even wezen kijken. Het werk dat er hing, vond ik erg mooi en als ik op de site kijk zie ik dat er alleen nog maar meer kunstenaars zijn bijgekomen. Allemaal stuk voor stuk realisten waar ik veel respect voor heb. Wat ik leuk vind om te zien is dat het realisme zoveel verschillende kanten heeft. Klassiek, modern, heel fijn geschilderd of met een wat lossere toets. Het verbeeld allemaal de werkelijkheid op haar eigen manier. Het mooiste vind ik altijd als iets er heel realistisch uitziet maar dat de kunstenaar er een deel van zichzelf in heeft toegevoegd. Het licht zo heeft gemanipuleerd dat een alledaags onderwerp iets bijzonders krijgt. Daarnaast zijn er ook sieraden te koop. Allemaal met de hand en edele metalen gemaakt . Kortom ik ben erg enthousiast dat ik nu ook op deze tentoonstelling sta. Wilt u alvast al het werk dat er hangt bekijken? Klik dan op deze link

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.