Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Weg met het rode glas ook al doet het pijn
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
779
post-template-default,single,single-post,postid-779,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Realistisch schilderij met kat en muis

Weg met het rode glas ook al doet het pijn

In het geheel van het schilderij trok het rode glas teveel aandacht. Maar hij was net zo goed gelukt. Na lang nadenken heb ik hem toch veranderd. Het glas is nu gevuld met melk in plaats van limonade. Om in het hoekje iets van kleur te krijgen heb ik wat karamelblokjes bij het kopje toegevoegd. Het schilderij is nu aan het drogen, maar hier zie je alvast foto’s van de tussenfases. De achtergrond heb ik inmiddels ook iets egaler gemaakt omdat hij teveel de aandacht afleidde van het tafereel op de voorgrond. Het hout heb ik dan weer grover gemaakt.

Rood glas schets limonade

 

Rode glas is wit geworden in kunstwerk

Benieuwd naar het eindresultaat? klik dan hier.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.