Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | De wedstrijd voor Libelle correspondent: Een verhaal vol spanning en sensatie
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
701
post-template-default,single,single-post,postid-701,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006

De wedstrijd voor Libelle correspondent: Een verhaal vol spanning en sensatie

Ik was meer dan een uur bezig geweest om mezelf op te knappen en binnen 1 seconde was bijna al het werk voor niets geweest. Zodra ik de deur van mijn huis uitliep, viel ik namelijk heel charmant languit in de sneeuw. Ik zat helemaal onder. Maar na flink springen en handig gebruik van een stoffer was de ergste sneeuwschade verwijderd en sprong ik de auto in en ging ik slippend en glijdend op weg naar de studio.
Dat ik er gekomen ben, is puur te danken aan mijn navigatiesysteem, want van de zenuwen was ik een beetje verstrooid. Bij aankomst kwam ik meteen een aantal andere kandidaten tegen en gezamenlijk gingen we op pad.
We waren er 1,5 uur van te voren, maar de tijd vloog om en voor we het wisten, zaten we in de studio. Tenminste 6 van de 10 kandidaten… 4 kandidaten ontbraken nog. Mijn mislukte Sherlock Holmes instinct ging aan de slag. Er zouden 4 kandidaten doorgaan en 6 afvallen. Dus waar waren deze 4 kandidaten en wat had dit te betekenen? Ik kon maar 1 conclusie trekken. Ik zat er niet bij. Dit werd nog eens bevestigd doordat ik een tijdje later 4 kandidaten vlak achter Carlo en Irene naar binnen zag lopen. Ik moest even slikken.
Gelukkig werden we al snel afgeleid door de nieuwste aflevering van de TV kantine en daarna begon de uitzending. De hele tijd zat ik te wachten totdat “ons” onderdeel zou komen. Aan het einde waren we aan de beurt…. Gelukkig was ik niet meer zo zenuwachtig, omdat ik vermoedde dat ik toch verloren had. Na een korte inleiding waarin werd uitgelegd wat de wedstrijd precies inhield, moesten we alle 10 gaan staan. 1 voor 1 vielen de verliezers af. Maar wat gebeurde er nu??? Degene waarvan ik dacht dat ze had gewonnen viel af!!! Mijn theorie klopte niet!!! Nu werd het toch wel spannend. De zenuwen gierden door mijn lijf. Er waren nog 5 kandidaten over…. Als mijn naam nu niet genoemd werd zat ik erbij…..
Wie zouden ze zeggen?….. en degene die moet afvallen was…NIET IK!!!!!!!!
Wat was ik blij! Alles ging daarna in een roes voorbij.Hoe ik thuis ben gekomen weet ik niet, maar het is wonder boven wonder weer gelukt. En nu op naar de volgende opdrachten. Ik heb er zin in!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.