Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Veranderen het blijft spannend
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
551
post-template-default,single,single-post,postid-551,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Desfinitieve schilderij als de baas van huis is

Veranderen het blijft spannend

Soms loop je wel eens helemaal vast. Dat had ik ook bij dit schilderij. Eerst zag het eruit, zoals het schilderij onderaan deze post. Maar de aandacht werd teveel van het onderwerp vandaan getrokken. Het beeld was onrustig en ik moet eerlijk zeggen dat ik er geen vrede mee had. Daarom liet ik het schilderij een tijdje staan en ineens zag ik het. Ik heb de vaas veranderd, het licht aangepast, het doek bij de kat rechtsonder veranderd, waardoor alles een rustiger geheel werd. Vervolgens heb ik het hele schilderij nog eens met een dunne laag overgeschilderd zodat alles 1 geheel werd en alle details bijgewerkt. Nu heb je meer focus op het onderwerp en klopt de compositie beter. Door de kleurtonen aan te passen is er ook meer rust ontstaan. Ik vond het even eng om zoveel te veranderen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.eerste opzet schilderij Boris als de baas van huis is

1 Comment
  • Egonu

    Prachtig werk maakt ze he Marianne! Ik ben er vandaag tceerht gekomen via Anja…geweldig wat ik tegenkwam…leuk dat je er aandacht aan besteed!hartelijke groetjes, Alie 🙂

    juni 9, 2014 at 9:03 pm

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.