Verkerk, realistische kunst, schilderijen, fijnschilder, portret in opdracht Fine Art | Portret met meer structuur
Realistische schilderijen over het dagelijks leven
realistische, kunst, fijnschilder, realisme
591
post-template-default,single,single-post,postid-591,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,elementor-default,elementor-kit-3006
Portert in opdracht, realistisch schilderij

Portret met meer structuur

Bij dit portret wilde ik een wat levendigere huid maken. Ik heb gekeken naar de huid van Rembrandt, maar ook naar de schilderijen van andere genreschilders. In plaats van de huid in lagen op te bouwen, heb ik dit keer geen gebruik gemaakt van een onderschildering, maar ben ik direct op het doek begonnen.

Ingezoomd op de huid van het portret

Het schilderij is al verkocht wilt u het bekijken? Klik hier

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site gebruikt cookies. Wil je verder kijken? Klik dan op OK.