to top

Horen zien en zwijgen: zwijgen

painting realism silence

Sommige verhalen zijn te mooi om niet te vertellen. En dat die verhalen vaker voorkomen dan je soms zou denken, ontdek je wanneer je mensen vraagt hoe ze elkaar ontmoet hebben. Stellen gaan vaak stralen, maar soms herinnert de een het verhaal zich toch iets anders dan de ander. Daarnaast ga je natuurlijk niet aan iedereen alles vertellen. Toch is het zonde dat zulke verhalen verloren gaan daarom heb ik dit schilderij gemaakt. Wanneer de speeldoos gaat spelen vind je een sleutel. Met deze sleutel kun je een la openen onderin het kastje. Daarin zit een heel klein boekje, waarin je je verhaal kunt vertellen, zodat het nooit verloren gaat.

Zwijgen

32 bij 32 cm

Olieverf op 2 panelen

3700 euro

Desiree Verkerk

Desirée Verkerk is in 2003 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat daar mooi aan is. Daardoor zijn haar onderwerpen heel divers. Na vele schetsen worden taferelen op het doek gezet. Veelal in olie-verf en soms in acryl. Haar kleurgebuik is sober en ze probeert door kleine details de aandacht op het onderwerp te vestigen. Haar doel is om kunst te maken die mensen raakt, verrast of vertederd. Indien u contact met haar wilt opnemen mail dan naar: contactmetdesiree@gmail.com of bel 06 55687537

Leave a Comment